Acest articol este o traducere generală a ideilor principale din videoul lui Cliff High (în limba engleză)


pe care îl urmăresc de ceva vreme și a început să povestească despre un video cu un doctor din New York care mărturisește că încă nu văzuse așa ceva.



Iar mai încolo intră în amănunte despre cercetările făcute în laboratoarele din Wuhan și despre arma biologică SARS-CoV-2.

Pentru cei leneși care nu vor să citească acest articol consumați vitamina C iar una dintre cele mai bune surse este ciuperca Chaga. 

Ca să vă întăriți sistemul imunitar, este mai indicat să o asimilați din fructe pentru că antioxidanții din acestea nu sunt ușor de reprodus din suplimente alimentare.

Dar și suplimentul alimentar e mai bun decât nimic.

Cliff recomandă ciuperca Chaga.


1.Testele din laboratoarele Wuhan pe liliecii cu potcoavă.


Acești lilieci au o cantitate mare de viruși în corp iar cercetătorii au fost uimiți de faptul că aceste animale sunt în viață, mai ales că sunt nocturne s-a crezut că nu pot produce vitamina C ca mamiferele păroase normale care se pun la soare. 


Din analiza excrementelor liliecilor bătrâni și bolnavi au găsit o cantitate mult mai mare de viruși decât al celor mai tineri și sănătoși. Însă spre surpriza cercetătorilor la liliecii sănătoși au găsit urme de vitamina C și de acolo a pornit curiozitatea cum poate liliacul să producă vitamina C.


Din studii, oamenii de știință au observat că liliecii produc vitamina nu în modul normal pe care îl știm noi, ci ei produc vitamina C doar când au nevoie de aceasta (point of use) iar dacă procesul a fost întârziat prin anumite mijloace doar și câteva minute liliecii sunt înăbușiți de virușii din corpul lor. 


POSIBILĂ ARMĂ BIOLOGICA?


Amândouă dintre aceste laboratoare cooperau și aveau anumite aspecte ale armei biologice pe care le testau, ba chiar există relații cu laboratoare din vest(SUA,Canada,Marea Britanie) care au participat.


Doctorul din New York pe care l-am menționat mai în sus, reportează simptome care sunt aproape identice cu cele ce veneau din Wuhan încă în zilele de început.

Pacienții nu se înecau de la o furtună de citokine(cytokine storm), nu se înecau de la pneumonie ( sau dacă da, doar după ce au făcută o diagnoză falsă și ventilatoare au introdus fibroză sau alte probleme). 

Problema e că dacă abordăm virusul ca pe un virus normal și nu ca și o armă biologică putem face greșeli. Poate chiar prin ventilatoarele care pun presiune pe plămâni au combinat covid 19 cu bacili(Prevotella) în sânge și atunci intră sângele într-un într-un stadiu anaerob (care trăiește fără să consume oxigenul din aerul atmosferic), sau oxigenul este consumat într-un mod care nu este spre beneficiul celulelor roșii sau că nu este lăsat să se atașeze unde trebuie și nu intră în procesul de schimb între oxigen și dioxidul de carbon.

Poate dacă tratăm virusul ca pe o armă biologică în felul următor reușim să gândim altfel și poate putem să găsim soluții sau tratamente mai eficiente.


În mod curios persoanele care luau doze zilnice de vitamina C cu toate că aveau grijă de rude bolnave nu s-au îmbolnăvit de covid19 iar doctorii de lângă ei în echipament totuși s-au îmbolnăvit sau unii au și murit.

O grupă de doctori care au venit de lângă Hong Kong care a mers să ajute în Wuhan a pierdut jumătate din echipă …


Progresia bolii în Wuhan a făcut ca partidul comunist din china să adopte anumite tratamente,protocoale,regim alimentar și știm că multe din acestea au dat greș.

Chiar în perioada ianuarie,februarie unii membrii de partid care nu au fost informați cu ce au de-a face au primit transplant dublu de plămâni pentru că doctorii credeau că plămânii cedează din cauza “coroziunii” țesutului pulmonar. La vremea aceea nu au înțeles că nu contează dacă ai plămâni noi cu musculatură intactă, dacă sângele pierde proprietatea de a asimila oxigenul și te sufoci. 


În perioadele de la început au existat rapoarte de la aceia care făceau autopsii mai ales în cazul multiple organe au cedat, țesuturile(intestine,organe,ficat) arătau leziuni exterioare asemănătoare pacienților cu Scorbut (Boală datorată lipsei de vitamina C în alimentație).

Acesta este similar liliecilor când mor dacă nu le funcționează sau le este inhibat punctul de utilizare (point of use) a vitaminei C.

În mod interesant liliacul produce exact atâta vitamina C care să contracareze efectul virușilor.

După ce liliecii se îmbolnăvesc nu pică și mor instant ci se poate observa că au dificultăți în a respira ca și acuma oamenii!


Dacă acest virus tot caută vitamina C poate aceasta este răspunsul cu care putem să contracarăm efectul devastator pe care îl are.Chiar și partidul comunist din china dă L-Ascorbic  

 armatei care ținea situația din Wuhan sub control. Bineînțeles aici mai sunt implicate și alte vitamine (vitamina D,A) 


Cliff a primit informația de la un farmacolog care lucra în Wuhan cu care a pierdut din păcate legătura, care i-a spus că el a avut rezultate bune cu ciupercile Chaga pe care le administra pacienților. Iar motivul principal pentru care acesta funcționează este că are doze mari de vitamina C,D A și melatonină,triterpeni,polipeptide,.




Ciuperca Chaga este mai bună ca și socul pentru că este foarte încărcat cu vitamina C, și modulează și reglează sistemul imunitar, absorbția vitaminei este foarte bună, chaga este unul dintre cele mai testate ciuperci de pe planetă.


Am gasit aici pe acest site ce mai conține ciuperca

https://www.csid.ro/plante-medicinale-fitoterapice-si-gemoterapice/chaga-inonotus-obliquus-11853633


Cică ciuperca chaga ar funcționa ca și un coordonator încât sistemul imunitar să nu te înăbușască printr-o furtună de citokine, ciuperca cumva reglează întregul răspuns imunitar.


26:26-27:19 Cliff spune că nu știe de situație în care un grup care să fi luat chaga cineva să fi murit de covid19 cu toate că aceștia erau de o vârstă înaintată.

Pe urmă vorbește despre niște halterofili care au luat colagen cu vitamina C și la fel nici ei nu s-au îmbolnăvit.



Combinația aceasta de covid19 și Prevotella B. face ca problema să intre în sânge.


În decembrie oamenii care au fost puși pe aparate care le oxigenează sângele și-au recuperat simțurile și au început să se simtă mai bine iar în momentul când au oprit aparatul pacienții au regresat înapoi la stadiul în care au fost înainte.


Din păcate în sistemul de sănătate chinez trebuie să plătești cât folosești și cât stai, astfel oamenii puși pe aceste aparate, la care familia nu a mai putut plăti factura au fost deconectați de la aparate. Astfel aceștia mureau la numai ore după ce au fost decuplați. Și din această cauză rudele supărate de decesul din familiile lor au răspândit pe (deepweb) cele întâmplate.


Dacă vorbiți engleză uitați-vă la acest video.


Eu am făcut traducerea pentru că am încredere în acest om și chiar dacă nu poate să ne salveze pe toți, poate totuși ne va ajuta să trecem cu bine și peste această etapă a vieților noastre.


Rămâneți sănătoși și aveți grijă de voi.


În caz că simțiți că sunt informații folositoare vă rog din suflet să-l dați mai departe în special cadrelor care stau pe front și se luptă cu virusul acesta năucitor să ne salveze viețile.


În concluzie : consumați Vitamina C, D și A. Și dacă aveți posibilitatea faceți rost de ciuperca Chaga.